Arama sonuçları

Hüseyin Avni Sözen’e müdür Beykoz Anadolu'dan geldi

Hüseyin Avni Sözen’e müdür Beykoz Anadolu'dan geldi

Proje okullarda müdür değişimleri devam ediyor. Bu kez Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nin Müdürü  Haluk Değirmenci’nin görev süresi dolduğu gerekçesiyle müdürlüğü son buldu. 2015 yılından itibaren Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nde (HASAL) görev yapah Değirmenci, İstanbul Erkek Lisesi’ne müdür olarak atanacaktı. Ancak sağlık sorunları nedeniyle yeni bir görevlendirme istemedi.

BEYKOZ ANADOLU’DAN GELDİ

HASAL’ın yeni müdürü ise Adem Sağır oldu. Sağır, Beykoz Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapıyordu. Sağır yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Tıpkı daha önce görev aldığım kurumlarda olduğu gibi,1984 yılından beri istikrarla artan başarı ivmesi ile eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten kurumumuzda önceliğim, öğrencilerimizin mutluluğu, tüm paydaşlarımızdaki yüksek aidiyet duygusu ve motivasyon kaynağımız olacaktır. Gelinen süreçte 21.yüzyılda yeni nesil devlet okulu mottosunu temel alan kurumumuzda bugünden sonra da en büyük hedefimiz; yüksek akademik başarısını duygusal zekasıile birleştirebilen; aklın ve bilimin ışığında hayatına yön veren; kökleri, ayakları bu topraklara sıkı sıkıya basarken gözleri ufku hatta ufkunda ötesini tarayan; demokrasi ve insan haklarını yaşam biçimi haline getirmiş; en az üç yabancı dili büyük bir beceri ile kullanabilen; iyi, dürüst bir insan ve dünya vatandaşı olan öğrenciler yetiştirmek olacaktır.”

   

18-07-2024


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş